Haberler

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Hdp'li Buldan ve Önder ile Görüştü

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan ile HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder TBMM’de görüştü.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan ile HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder TBMM'de görüştü.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan ve Sırrı Süreyya Önder ile görüştü. Görüşmede, İzleme Komitesi'nde yer alacak 16 isim belirlendi. İzleme Komitesi'nde akil insanların bölge başkanları ile yine heyette görev alan isimler yer alacak.

Akil İnsanlar Bölge Başkanları arasında, Akdeniz Bölgesi Rifat Hisarcıklıoğlu, Doğu Anadolu Bölgesi Can Paker, Ege Bölgesi Tarhan Erdem, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Yılmaz Ensaroğlu, İçanadolu Bölgesi Ahmet Taşgetiren, Karadeniz Bölgesi Yusuf Şevki Hakyemez ile birlikte 9 isim daha yer alacak.

16 kişilik İzleme Komitesi'nde yer alacak isimler arasında ise Kadir İnanır ve Öztürk Türkdoğan da bulunuyor.

HDP'nin genişletilmiş heyeti bu hafta sonu İmralı'ya gidecek, bir sonraki İmralı ziyaretinde ise 16 kişiden oluşan İzleme Komitesi de yer alacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Halkların Demokratik Partisi Sırrı Süreyya Önder Yalçın Akdoğan Pervin Buldan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title