Haberler

Başbakan Pazar Günü Kayseri'ye Geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin genel kuruluna katılmak ve bir takım açılışlarda bulunmak için Kayseri'ye geliyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin genel kuruluna katılmak ve bir takım açılışlarda bulunmak için Kayseri'ye geliyor.

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz parti binasında düzenlediği basın toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın programı hakkında bilgi verdi. Başbakanın, hafta sonu yapılacak olan AK Parti 4. İl Olağan Kongresi'ne katılmak için Kayseri'ye geleceğini ifade eden Dengiz, "Başbakanımız Pazar günü 13.45'te Kayseri'de olacak. Kadir Has Kongre Merkezi'nde gerçekleştireceğimiz 4. İl Olağan Kongresi saat 14.00'de başlayacak. Kongrenin ilk bölümünü tamamladıktan sonra kongre merkezinin yanında Başbakanımız toplu açılış törenine katılacak" dedi.

100'e yakın tesisin açılış töreninin yapılacağını belirten Dengiz, "Merkezi bütçeden, devlet yatırımı, belediye yatırımı, sanayi tesisi yatırımının açılışı söz konusu. 100'e yakın tesisi ve 500 milyon lira yatırım Başbakanımızın katılımıyla toplu olarak açılacak" ifadelerini kullandı.

Dengiz, Pazar günü kongreye il ve ilçe merkezlerinden araçların kalkacağını ifade ederek, "Vatandaşlarımızı Başbakanımızla buluşturmak için araç kaldıracağız. Kongreden sonra saat 17.00'de yeni binamızın açılış töreni gerçekleştirilecek" şeklinde konuştu.

Başbakan, Kayseri ziyaretinin ardından Pazar günü İstanbul'a hareket edecek.

(MFT-

29.06.2012 16: 38: 37

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title