Haberler

"Başbakan, İstanbul'a Başkan Adayı Olup Benimle Yarışsın"

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Başbakan Kendisine Güveniyorsa Başbakanlık Koltuğundan Ayrılır, Gelir İstanbul'a Başkan Adayı Olur, Benimle Yarışır' Dedi.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Başbakan kendisine güveniyorsa Başbakanlık koltuğundan ayrılır, gelir İstanbul'a başkan adayı olur, benimle yarışır'' dedi.

Kılıçdaroğlu, ''Benim söylediklerime Sayın Topbaş değil de niçin Sayın Başbakan yanıt veriyor? Başbakan kendisine güveniyorsa Başbakanlık koltuğundan ayrılır gelir İstanbul'a başkan adayı olur, benimle yarışır. Eğer Sayın Başbakan bundan çekiniyor ve korkuyorsa, o zaman Kadir Topbaş'ı o görevden alsın, kendisine güvenen bir başka başkan getirsin'' diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın ''İstanbul'da yol bulamaz'' dediğinin hatırlatılması üzerine Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın bu sözlerle espri yapmış olabileceğini, ancak bunun ''Soğuk bir espri'' olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, ''Bakın ben çamurlu yolu gördüm, çukuru da gördüm, İstanbul'un varoşlarına da geldim'' dedi.

Kılıçdaroğlu, halkla beraber yaşayıp, halkla beraber çözüm üretmek gerektiğini dile getirerek, ''Halka güven duymak zorundayız. Halkla beraber yola koyulduk ve bu süreci kazanacağız'' dedi.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title