Haberler

Başbakan ile Bakanları Sunan Sunucudan Büyük Gaf

Güncelleme:

Erdoğan'ı havaalanında karşılayan halka, Başbakan ile Bakanların sunan sunucu Çevre Bakanı olarak istifa eden İdris Naim Şahin'in tanıttı.

Başbakan Erdoğan Sakarya'da katıldığı törenlerden sonra İstanbul'a geldi. Başbakan'ı İstanbul'da büyük bir kalabalık karşıladı.

Başbakan kendisini bekleyen kalabalığa hitap etmek için partinin otobüsüne çıktı. Erdoğan, Bakanları ve eşi Emine Erdoğan ile otobüs üstünde halka hitap etmeyi beklerken bu sırada Bakanları ve Başbakan'ın sunumu yapıldı. Bu sırada geçtiğimiz günlerde partisini sert bir şekilde eleştiren İdris Naim Şahin Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak tanıtıldı.

PARTİSİNDEN İSTİFA EDEN İSİM BAKAN OLARAK ÇAĞRILDI

Sunum yapılırken bu sırada ilginç bir olay yaşandı. Sunucu Başbakan ve bir kaç bakanın sunumunu yaptıktan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanı'n tanıtımını yapmak istedi. Sunucu görevi Erdoğan Bayraktar'tan devralan İdris Güllüce'nin sunumunu yaparken geçtiğimiz günlerde partisini sert bir şekilde eleştiren İdris Naim Şahin'in ismini söyledi.

BÜYÜK GAF BAŞBAKAN'I GÜLDÜRDÜ

Bu gafın ardından mimikleriyle büyük bir yanlış yaptığını anlayan sunucu durumu toparlamaya çalışsada pek mümkün olmadı. Sunucunun bu büyük gafı hem Başbakan'ı hem de bakanları güldürdü.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İdris Naim Şahin Emine Erdoğan İstanbul Sakarya Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

MÜSLÜMANadaadda@hotmail.com:

DERSHANELERLE BAŞLADI YOLSUZLUKLA DEVAM EDİYOR,YOLSUZLUK ARAYANLAR KEMAL KILIÇDAROĞLUNA BAKSIN SGK'DAN YÜRÜTTÜĞÜ PARALARA,MUSTAFA SARIGÜLLE YOLSUZLUK DOSYALARINDA RESİM ÇEKTİRİP İHRAÇ EDİP TEKRAR ALACAK KADAR ŞEREF YOKSUNU CHP.YOLSUZLUK YAPTI DİYORLAR NE HİKMETSE ÜLKEDE GELİŞMEYEN KALMADI.BORÇLAR BİTTİ,BORÇ VERECEK HALE GELDİK.

3
2
yanıtYanıtla
yobaztimza-07@hotmail.com:

alevilere inat akp

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title