Haberler

Başbakan Erdoğan, Yarın 55 Yaşına Giriyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yarın 55 Yaşına Girecek. 26 Şubat 1954 Yılında Dünyaya Gelen Başbakan Erdoğan, Balık Burcundan. Erdoğan İçin Yarın Partisinin TBMM Grup Toplantısı ve Merkez Yürütme Kurulu Toplantısında Mini Bir Kutlama Yapılması da Bekleniyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın 55 yaşına girecek. 26 Şubat 1954 yılında dünyaya gelen Başbakan Erdoğan, balık burcundan. Erdoğan için yarın partisinin TBMM Grup Toplantısı ve Merkez Yürütme Kurulu toplantısında mini bir kutlama yapılması da bekleniyor.

Rizeli olan bir ailenin çocuğu olarak 26 Şubat 1954 yılında İstanbul'un Kasımpaşa semtinde dünyaya gelen Başbakan Erdoğan, yarın 55 yaşına girecek. Erdoğan için önce sabah saatlerinde AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda milletvekilleri tarafından mini bir doğum günü kutlaması yapılması bekleniyor. Yarın akşam saat 18.00'de gerçekleştirilecek AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında da Başbakan Erdoğan'a sürpriz bir kutlama yapılacağı öğrenildi. Kurul üyelerinin, kutlama sırasında Başbakan Erdoğan'a doğum günü hediyesi de vermeleri bekleniyor.

Yarın yeni yaşına girecek olan Erdoğan, balık burcundan. Balık burcunun en önemli özelliklerinin başında ise duyarlı, duygusal, uyumlu, kolay etkilenen, iyi kalpli, merhametli ve anlayışlı olmaları geliyor. Son derece hassas ve duygusal olan balık burcunun genel özellikleri şunlar:

"Sabır, eli açıklık ve duyarlılık bu burçta doğan kişilerin en önemli nitelikleridir. Büyük bir inandırma yetenekleri vardır. Sessizce herkesle iyi geçinirler. Dürüst, vicdanlı, bağlı ve uysaldırlar. Her çevreye kolayca uyum sağlayabilirler. Balık burcu diğer burçlar arasında dış etkenlerden en çok etkilenen kişilerdir. Duyarlıdırlar. Güçlü bir mizah duyguları vardır. Edebiyat ya da sanat ürünleri veren ruhsal duyguları çok güçlüdür. İyi müzisyen olurlar. Başkalarını merhametle, acılarını hafifletmek üzere ya yardım eder ya da mistik bir biçimde dua ederler. İyi yürekli, sevimli, ve yumuşak olduklarından, arkadaşları onların içinde bulunduğu karmaşayı anlayamazlar. Diğer burçlar içinde balıklar dinsel inançları en güçlü insanlardır. Sezgi güçleri çok önemlidir. Kadercidirler. Kendi kaderlerini kendilerinin çizebileceğini öğrenmelidirler. Balık burcunu tanımlayan cümle 'inanıyorum'dur." (DA-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title