Haberler

Başbakan Erdoğan, Yaralı Askerleri Ziyaret Etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Aralarında Hakkari'deki Terör Saldırısında Yaralanarak Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) Tedavi Altına Alınan Askerlerin de Bulunduğu Gazileri Ziyaret Etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Hakkari'deki terör saldırısında yaralanarak Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) tedavi altına alınan askerlerin de bulunduğu gazileri ziyaret etti.

Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Çankaya Köşkü'nde verdiği resepsiyonun ardından Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile birlikte GATA'ya geldi. GATA'ya gelişinde askeri yetkililer tarafından karşılanan Başbakan Erdoğan, terör olaylarında yaralanan askerleri ziyaret etti. Erdoğan'ın ziyaret ettiği askerler arasında son olarak Hakkari'deki terör

saldırısında yaralanan 14 askerin de bulunduğu öğrenildi. Tedavi gören askerlerle yakından ilgilenen Başbakan Erdoğan, 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

Erdoğan, yaklaşık 1 saat süren ziyaretinin ardından GATA'dan ayrıldı.

(DA-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title