Haberler

Başbakan Erdoğan Tuzla'ya Sahil Güvenlik Botuyla Gitti

Hafta Sonu Tatilini İstanbul'da Geçiren Recep Tayyip Erdoğan Açılış Törenine Katılacağı Tuzla'ya Beşiktaş'tan Bindiği Sahil Güvenlik Botuyla Gitti.

Hafta sonu tatilini İstanbul'da geçiren Recep Tayyip Erdoğan açılış törenine katılacağı Tuzla'ya Beşiktaş'tan bindiği sahil güvenlik botuyla gitti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün akşam geldiği İstanbul'da geceyi Üsküdar'daki evinde geçirdikten sonra sabah saatlerinde Beşiktaş'ta bulunan Başbakanlık Çalışma Ofisi'ne geçti. Burada İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Ulaştıma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ile yaklaşık 1.5 saat görüşen Erdoğan, açılış törenine katılacağı Tuzla'ya giderken deniz yolunu tercih etti. Barboros Hayrettin Paşa İskelesi'ne yaya olarak giden Erdoğan'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bu sırada Başbakanlık Çalışma Ofisi'nin önündeki büfede çalışan Serkan Alaydın isimli genç, arkasında "Recep Tayyip Erdoğan" yazan Beşiktaş formasını Erdoğan'a hediye etti. Erdoğan formayı aldığı sırada, çay bahçesinde oturan vatandaşlar tarafından alkışlandı. Barboros Hayrettin Paşa İskelesi, Erdoğan'ın gelişi nedeniyle yaklaşık 2 saat deniz trafiğine kapatıldı.

Soru soran basın mensuplarına "Şu an Tuzla'ya açılışa gidiyorum" diyen Erdoğan, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı TCGS 300 numaralı botla Tuzla'ya hareket etti. Erdoğan bota bindikten sonra kaptan köşküne geçti. Erdoğan'ın yanı sıra, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Ulaştıma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın da bindiği sahil güvenlik botuna, 4 deniz polis ile 1 kurtarma botu eskortluk etti.

Öte yandan, Başbakan Erdoğan'a forma hediye eden Serkan Alaydın, "Buradaki büfede çalışıyorum. Sayın Erdoğan'ı çok seviyorum. Ben fanatik Beşiktaşlıyım. Formayı özel olarak hazırlattık. Başbakan bana çok teşekkür etti ve Beşiktaş'a başarılar diledi" dedi.

(RC-EY-EY-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title