Haberler

Başbakan Erdoğan, Trabzon'a Hareket Etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Coşkun Sucukları'nın Sahibi Kemal Coşkun'un Torunu Hanifi Coşkun ile Arzu Süleyman Yeşilyurt Çiftinin Kızları Olan Gülay Yeşilyurt'un Nikah Törenine Katıldıktan Sonra Trabzon'a Hareket Etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Coşkun Sucukları'nın sahibi Kemal Coşkun'un torunu Hanifi Coşkun ile Arzu Süleyman Yeşilyurt çiftinin kızları olan Gülay Yeşilyurt'un nikah törenine katıldıktan sonra Trabzon'a hareket etti.

Cevahir Hotel'de yapılan nikah törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ülkü Güney, Oltan Sungurlu ile çok sayıda seçkin davetli katıldı. Genç çiftin nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından kıyılırken, çiftin nikah şahitliğini ise Ülkü Güney ile Oltan Sungurlu yaptı.

Basına kapalı gerçekleştirilen törenin ardından otelden ayrılan Başbakan Erdoğan, Trabzon'a gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na hareket etti. Saat 21.00'da havalimanına gelen Erdoğan, saat 21.30 sıralarında Ana uçağıyla Trabzon'a hareket etti.

(AU-AS-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title