Haberler

Başbakan Erdoğan, Patronlarla Bir Araya Geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Siyasi Partilerin Genel Başkanlarını Seçim Öncesi Dinlemek Amacıyla Tüsiad'ın Düzenleyeceği "Siyasi Parti Genel Başkanları ile Toplantı Dizisi"nin İlk Konuğu Olacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, siyasi partilerin genel başkanlarını seçim öncesi dinlemek amacıyla TÜSİAD'ın düzenleyeceği "Siyasi Parti Genel Başkanları İle Toplantı Dizisi"nin ilk konuğu olacak.

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), milletvekili genel seçiminin gerçekleşeceği 22 Temmuz tarihi öncesinde, siyasi partilerin genel başkanlarını ağırlamak ve programlarını anlatmaları amacıyla "Siyasi Parti Genel Başkanları ile Toplantı Dizisi"nin ilkini, 23 Mayıs çarşamba günü düzenliyor. TÜSİAD toplantısının ilk konuğu Başbakan ve AKP Lideri Erdoğan, olacak.

TÜSİAD'tan yapılan açıklamaya göre, Erdoğan'ın toplantıda "Türkiye'de siyasi, ekonomik ve sosyal istikrarın sürdürülmesi ve AB'ye tam üyelik sürecinin yönetilmesi" başlıklı bir sunum yapacak ve AKP'nin programını TÜSİAD üyeleriyle paylaşacak. Başbakan Erdoğan, daha sonra katılımcıların Türkiye gündemindeki konular ile ilgili sorularını yanıtlayacak.

Toplantıya, Türk Girişim ve İşdünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Konfederasyon üyesi sekiz bölgesel ve sektörel federasyonun yönetim kurullarının yanı sıra, Kadın Girişimcileri Derneği (KAGİDER) Yönetim Kurulu Üyeleri de davetli olarak katılacak.

TÜSİAD'ın "Siyasi Parti Genel Başkanları ile Toplantı Dizisi", Demokrat Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanları ve yöneticileri ile 29-30 Mayıs tarihlerinde yapılacak toplantılarla devam edecek.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title