Haberler

Başbakan Erdoğan, Nikah Şahidi Oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ümraniye'de Sinop Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı'nın Kızının Nikah Şahitliğini Yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ümraniye'de Sinop Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı'nın kızının nikah şahitliğini yaptı.

Başbakan Erdoğan, Batman'da katıldığı açılış törenlerinin ardından 22.00 sıralarında İstanbul'a geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Erdoğan, daha sonra Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen 2 katlı Nikah ve Kültür Sarayı'nın açılış törenine katıldı. Burada açılış kurdelesini kesen Erdoğan, aynı binada gerçekleşen AK Parti Sinop Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı'nın kızının nikah töreninde şahitlik yaptı. Nikah törenine, Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve çok sayıda milletvekili katıldı. Dodurgalı'nın kızı Hilal Dodurgalı ile Gültekin Yiğit'in dünya evine girdiği törende, Erdoğan, Dodurgalı'nın şahidi, Gültekin'in şahidi ise Başkan Topbaş oldu. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın kıydığı nikahın ardından Erdoğan, çifte mutluluk diledi.

Erdoğan, yaklaşık bir saat kaldığı binadan ayrılarak Üsküdar'daki evine gitmek üzere hareket etti.

(UÖ-CİN-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title