Haberler

Başbakan Erdoğan Nikah Şahidi Oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı düğünde nikah şahidi oldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pendik Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya'nın oğlu Fatih Kaya ile Begüm Koçhan'ın nikah törenine katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahta, Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Bekir Bozdağ nikah şahidi oldu. Nikahın ardından genç çifte mutluluklar dileyen Başbakan Erdoğan, 3 çocuk tavsiyesinde bulundu. Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının ardından eşi Emine Erdoğan, Büşra Kaya'ya evlilik cüzdanını taktim etti.

Törene Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Geceye katılamayan davetlilerin de nikah törenini görebilmesi için, dışarıya dev ekrandan yayın yapıldı. Başbakan Erdoğan, törenin ardından Ankara'ya gitti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Erol Kaya Pendik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title