Haberler

Başbakan Erdoğan Nahçivan'a Gidiyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in davetlisi olarak, 4 Haziran'da Nahçivan'a resmi ziyarette bulunacak.
Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Azerbaycan arasında düzenli olarak gerçekleştirilmekte olan üst düzey ziyaretler çerçevesinde Nahçivan'a gidecek olan Başbakan Erdoğan'a, Devlet Bakanları Kürşat Tüzmen ve Said Yazıcıoğl...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in davetlisi olarak, 4 Haziran'da Nahçivan'a resmi ziyarette bulunacak.

Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Azerbaycan arasında düzenli olarak gerçekleştirilmekte olan üst düzey ziyaretler çerçevesinde Nahçivan'a gidecek olan Başbakan Erdoğan'a, Devlet Bakanları Kürşat Tüzmen ve Said Yazıcıoğlu, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler eşlik edecek.

Başbakan Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Aliyev'in gerçekleştireceği ikili ve heyetler arası görüşmelerde, Türkiye ile Azerbaycan ikili ilişkilerinin gündeminde yer alan konular ile iki ülkenin ortak ilgi alanına giren bölgesel ve uluslararası gelişmeler ele alınacak.

Açıklamada, Azerbaycan Demokratik Cumhuriyeti'nin 90. Kuruluş Yıldönümünün kutlandığı dönemde gerçekleşecek ziyaretin, iki kardeş ülke arasındaki ortak işbirliği vizyonuna önemli katkı sağlayacağı kaydedildi. (ANKA)

(AS/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title