Haberler

Başbakan Erdoğan, Milletvekili Yazıcı'nın Kızının Nikah Şahitliğini Yaptı

Yemin Töreninin Ardından Geldiği İstanbul'da Gününü Dinlenerek Geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Akşam Saatlerinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayati Yazıcı'nın Kızının Nikah Töreninde Şahitlik Yaptı.

Yemin töreninin ardından geldiği İstanbul'da gününü dinlenerek geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayati Yazıcı'nın kızının nikah töreninde şahitlik yaptı.

TBMM'de katıldığı yemin töreninin ardından dün akşam İstanbul'a gelen Başbakan Erdoğan, hafta sonu tatilini evinde geçirdi. Gün boyunca Üsküdar'daki evinde dinlenen Erdoğan, akşam saatlerinde evinden ayrılarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayati Yazıcı'nın kızı Emine Esra Yazıcı'nın düğün törenine katıldı. Swissotel'de düzenlenen düğün töreninde Yazıcı'nın kızı Emine Esra Yazıcı ile işadamı Mehmet Şeker'in oğlu Abdullah Şeker dünyaevine girdi. Erdoğan, gelinin şahitliğini

üstlenirken, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül de adaşı olan damadın şahitliğini üstlendi. Çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Düğüne, Erdoğan ve Gül'ün yanı sıra, Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, İstanbul Valisi Muammer Güler, Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın da aralarında bulunduğu siyaset, ekonomi ve sanat dünyasının ünlü isimleri ve çok sayıda

davetli katıldı.

Başbakan Erdoğan'ın, düğün töreninin ardından Ankara'ya hareket edeceği öğrenildi.

(CİN-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title