Haberler

Başbakan Erdoğan Marmaris'te

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ile Görüştü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ile görüştü.

Marmaris Belediye Başkanı Acar, Muğla'nın Marmaris İlçesinin Hisarönü köyüne bağlı Bördübet Mevkiinde bulunan Golden Key Otel'de dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Ali Acar, AA muhabirine, Başbakan Erdoğan ile görüşmelerinin yaklaşık yarım saat sürdüğünü belirterek, ''Görüşmemizde kendisine öncelikle geçmiş olsun dileğinde bulunduk. Bölgemizi ziyaretleri nedeniyle kendisine teşekkür ettim'' dedi.

Marmaris'in sorunları ve turizmle ilgili konuları görüştüklerini ifade eden Acar, ''Görüşmede turizm sektörünün genel durumunu mütalaa ettik. Görüşme esnasında Marmaris Belediyeler Birliğinin hazine garantisi altındaki borcunu da görüşerek borcun taksitlendirilmesine yönelik bir öneride bulunduk'' diye konuştu.

Belediye Başkanı Acar, hanutçuluk, bölgenin imar durumu, çarpık yapılaşma gibi konuların da görüşmede ele alındığını belirterek, şunları söyledi:

''Özellikle hanutçuluk konusunda yasalarda değişiklik yapılması gerektiğini söyledik ve yasal çalışmalar yapılması önerisinde bulunduk. Bu konuda caydırıcı cezaların gelmesi gerektiğini ifade ettik.''

Başbakan'ın kaldığı otele giden yolda, güvenlik önlemleri aralıksız sürüyor. Randevusuz gelen misafirlerin otele geçişine izin verilmiyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title