Haberler

Başbakan Erdoğan Konya'da 115 Yatırımın Açılışını Yapacak

Güncelleme:

AK Parti Konya Başkanı Sorgun: Sayın Başbakanımız, 17 Aralık Salı günü yapımı tamamlanan 115 yatırımın toplu açılışını gerçekleştirecek.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 17 Aralık Salı günü Konya merkez ve ilçelerde yapımı tamamlanan 115 yatırımın toplu açılışını gerçekleştireceğini belirtti.

AK Parti Konya Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, yapımı tamamlanan hizmetlerin toplu açılışı ve Şeb-i Arus törenlerine katılmak için salı günü Konya'ya geleceği kaydedildi.

Erdoğan'ın salı günü saat 12.30'da Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi'ndeki programa katılacağı bildirilen açıklamada, daha sonra 115 yatırımın hizmete açılacağı ifade edildi.

Başbakan Erdoğan'ın, Konya programı kapsamında Şeb-i Arus için Konya'ya gelen yabancı devlet adamı, bakan ve bürokratlarla görüşmeler yapacağı bildirildi.

İl Başkanı Ahmet Sorgun, Başbakan Erdoğan'ın Konya'da ülke ve dünya gündemine dair önemli açıklamalar yapmasının beklendiğini söyledi.

Sorgun, şunları kaydetti:

"Sayın Başbakanımız, 17 Aralık Salı günü saat 12: 30'da Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi'nde Konya merkez ve ilçelerimizde yapımı tamamlanan 115 yatırımın toplu açılışını gerçekleştirecek. Açılışta bazı bakanlarımız da hazır bulunacak.  Öncelikle bu vesile ile Konya sevdalısı Sayın Başbakanımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızın büyük gayretleri sonucunda Konyamıza ve ilçelerimize kazandırılan hizmetler için kendilerine teşekkür ediyorum. Büyük coşku ve heyecanın olacağı bu önemli programımıza tüm Konyalı hemşehrilerimizi davet ediyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Sorgun Ak Parti Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title