Haberler

Başbakan Erdoğan Kırıkkale'de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Kırıkkale'de Parti Teşkilatından Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Konusunda Pankartlı Mesaj Geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Kırıkkale'de parti teşkilatından cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda pankartlı mesaj geldi.

Partililer, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan bir binaya 'Seni orada görmek istiyoruz, yiğit gölgesinde yiğit saklanır' yazılı dev bir pankart astılar. Başbakan Erdoğan'ın, 41 tesisin açılış törenine katılmak üzere geldiği Kırıkkale'de renkli sahneler yaşandı. Başbakan Erdoğan, Başbakanlık otobüsü ile geldiği Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran vatandaşların yanına giderek ellerini sıktı. Erdoğan, kalabalığın arasındaki çocuklara ise oyuncak dağıttı. Erdoğan, gazetecilerin önünden geçerken korumalarına dönerek, 'Basın mensuplarına da oyuncak verin' şeklinde espri yaptı.

Bu arada, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan bir binaya asılan dev pankart dikkat çekti. AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı, astığı 'Seni orada görmek istiyoruz, yiğit gölgesinde yiğit saklanır' yazılı pankartla Başbakan Erdoğan'a Köşk mesajı verdi. Başbakan Erdoğan, törenin sonunda TOKİ'nin yapımını tamamladığı konutların anahtarlarını sahiplerine teslim etti. Erdoğan, yapılan konutun anahtarını teslim almak üzere kürsüle gelen çifte 'kaç çocuğunuz var' diye sordu. Erdoğan, 1 çocukları bulunduğunu söyleyen aileye, "1'de kalmıyorsunuz değil mi, yola devam ediyorsunuz' dedi. Başbakan Erdoğan, törenin ardından Kırıkkale Valiliği'ne geçti ve Kırıkkale Valisi Mustafa Barettin Demirer'den bilgi aldı. Erdoğan, daha sonra Başbakanlık otobüsü ile halkı selamlayarak Kırıkkale Belediye Başkanlığı'na geçti. Erdoğan, otobüsle belediye binasına giderken yolda otobüsü durdurarak bir bebeği kucağına aldı ve sevdi. Erdoğan, Kırıkkale Belediyesi'nde Belediye Başkanı Veli Korkmaz'la bir süre görüştü.

(ZÇ-MAY-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title