Haberler

Başbakan Erdoğan İzmir'de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Expo 2015 Uluslararası Sergiler Bürosu (Bie) Delegelerine Çeşme Shereton Oteli'nde Vereceği Akşam Yemeği İçin İzmir'e Geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, EXPO 2015 Uluslararası Sergiler Bürosu (BİE) delegelerine Çeşme Shereton Oteli'nde vereceği akşam yemeği için İzmir'e geldi.

Başbakan Erdoğan, başbakanlığa ait özel uçak ile saat 19.30 sıralarında İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na indi. Başbakan Erdoğan ile birlikte Devlet Bakanları Mehmet Aydın ile Kürşad Tüzmen, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Sanayi Bakanı Zafer Çağlayan da aynı uçakla İzmir'e geldi. Başbakan Erdoğan'ı ve beraberindeki bakanları, havaalanında İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti İzmir milletvekilleri ve kalabalık bir partili grup karşıladı. Havalanı ve

çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Bu arada, Başbakan Erdoğan ve beraberindeki bakanlardan yaklaşık 1 saat önce havaalanına iniş yapan EXPO 2015 BİE delegeleri de, Çeşme Shereton Oteli'ne hareket etti.

Başbakan Erdoğan, partililerin oluşturduğu konvoyla Çeşme Shereton Oteli'ne doğru hareket etti.

(EY-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title