Haberler

Başbakan Erdoğan, İstanbul'a Geldi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'a Geldi. Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda THY Yöneticileriyle Kısa Bir Görüşme Yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'a geldi. Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda THY yöneticileriyle kısa bir görüşme yaptı.

"Ana" uçağıyla saat 17.45 sıralarında eşi Emine Erdoğan ile birlikte Atatürk Havalimanı'na gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı, İstanbul Valisi Muammer Güler ve Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah karşıladı. Başbakan Erdoğan, Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil ve Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin ile bir süre VIP Salonu'nda görüştü. Erdoğan bir süre sonra havalimanından ayrılırken, basın mensuplarının "Başbakan ile ne görüştünüz?" sorusunu yanıtlayan Candan Karlıtekin, "Başbakan, bu

sürecin ne olduğunu ve gelişmeleri sordu. Biz de ara bulucuların her iki tarafla görüştüğünü ve görüşmelerin devam ettiğini söyledik" dedi.

(AY-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title