Haberler

Başbakan Erdoğan İsmail Cem'in Ölümüyle İlgili Açıklaması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tedavi Gördüğü Hastaneden Hayatını Kaybeden Dışişleri Eski Bakanı İsmail Cem'in Cuma Günü Düzenlenecek Olan Cenaze Törenine Katılacağını Belirterek, "Onun Gibi Örnek Bir İnsan Tarih Kayıtlarına Geçecektir" Dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tedavi gördüğü hastaneden hayatını kaybeden Dışişleri eski Bakanı İsmail Cem'in Cuma günü düzenlenecek olan cenaze törenine katılacağını belirterek, "Onun gibi örnek bir insan tarih kayıtlarına geçecektir" dedi.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) meclis toplantısına katılmak üzere İSO binasına gelen Erdoğan Dışişleri eski Bakanı İsmail Cem'in ölümüyle ilgili, "Malum hastalığı sebebiyle hakikaten çok zor günler geçirdi. Gerek entelektüel gerek devlet, siyaset adamlığı yönünden inanıyorum ki geleceğe yönelik, örnek bir insan olarak tarih kayıtlarına geçecek. Kendine rahmet diliyorum. Az önce eşiyle de görüştüm. İnşallah Cuma günü cenaze merasimlerine katılacağım. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

(AY-RA-FS-FS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title