Haberler

Başbakan Erdoğan'ın Doktorundan Açıklama

Başbakan Erdoğan'ın Dünya Göz Hastanesi'ndeki Muayenesi Bittikten Sonra Hastaneden Ayrılır Ayrılmaz Doktorundan Açıklama Geldi. Hastanenin Medical Direktörü Prof. Dr. Hayati Tolun, Erdoğan'ın Önemli Bir Sorununun Olmadığını ve En Kısa Zamanda İyileşeceğini Söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın Dünya Göz Hastanesi'ndeki muayenesi bittikten sonra hastaneden ayrılır ayrılmaz doktorundan açıklama geldi. Hastanenin Medical Direktörü Prof. Dr. Hayati Tolun, Erdoğan'ın önemli bir sorununun olmadığını ve en kısa zamanda iyileşeceğini söyledi.

Başbakan'ın doktoru Hayati Tolun, yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın gözündeki rahatsızlık nedeniyle hastanelerine geldiğini hatırlatarak, "Önemli bir sorun yok. Bulaşıcı bir mikrobik hastalığı var. Bir kaç gün içerisinde, en fazla 10 gün içerisinde iyileşecektir" dedi. Cerrahi operasyon gerektirecek herhangi bir durumun olmadığını ifade eden Tolun, "Tozdan ve ışıktan korunması gerekiyor. Ankara'da konulan teşhis doğru. Işıktan korunmak için güneş gözlüğü kullanıyor. Tedavi süreci ilaçla devam edecek.

Programını aksatacak bir durumun olup olmamasına Başbakan kendi karar verecek. Bizim tavsiyemiz gözünü yormaması. Günlük aktivitelerini engelleyecek bir durum yok. Detay gerektiren durumlarda zorlanabilir" şeklinde konuştu.

Öte yandan Başbakan Erdoğan, hastaneden ayrıldıktan sonra konutuna gitti.

(DA-ME-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title