Haberler

Başbakan Erdoğan'ın Cebindeki Notlar

Başbakan Erdoğan, AK Parti İl Başbakanı Aziz Babuşçu ile konuştuğu sırada elindeki bir not defterini uzun süre inceledi.

Başbakan Erdoğan, AK Parti İl Başbakanı Aziz Babuşçu ile konuştuğu sırada elindeki bir not defterini uzun süre inceledi. Babuşcu ile yaklaşık 10 dakika ayaküstü konuşan Başbakan daha sonra not defterini cebine koyarak havalimanından ayrıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "DAP" ile saat 19.25'te İstanbul'a geldi. Başbakan Erdoğan'ı, Atatürk Havalimanı'nda İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu ve THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu karşıladı. Başbakan Erdoğan ile eşi Emine ve kızı Sümeyye Erdoğan da İstanbul'a geldi. Başbakan Erdoğan kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte yaklaşık 1 buçuk saat kaldığı havalimanından saat 20.45'te ayrıldı. Başbakan Erdoğan, AK Parti İl Başbakanı Aziz Babuşçu ile konuştuğu sırada elindeki bir not defterini uzun süre inceledi. Babuşcu ile yaklaşık 10 dakika ayakta konuşan Başbakan daha sonra not defterini cebine koyarak aracına bindi. Aracına bindikten sonra da Emniyet Müdürü Çapkın ile de bir süre görüştü. Daha sonra Başbakan Erdoğan havalimanından ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title