Haberler

Başbakan Erdoğan'ın Bursa Programı Belli Oldu

Akan Erdoğan'ın Bursa Programı Belli Oldu

AKAN ERDOĞAN'IN BURSA PROGRAMI BELLİ OLDU

BURSA (İHA)- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Nisan Cumartesi günü Bursa'da yapacağı açılış ve ziyaretlerin programı belli oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bursa İl Başkanı Hayrettin Çakmak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmesi (İDO) Yenikapı İskelesi'nde Osmangazi Feribotu'nu sefere başlama törenine katıldıktan sonra helikopterle Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine hareket edeceğini söyledi.

Karaköy'de yangın afetinden sonra TOKİ'nin kısa sürede inşa ettiği evlerin anahtarlarını dağıtacak olan Başbakan Erdoğan, daha sonra helikopterle Mudanya'ya geçerek, saat 14.00'da Osmangazi Feribotu'nun seferlere başlamasıyla alakalı Güzelyalı İskelesi'nde yapılacak törene katılacak. Konvoyla Bursa'ya hareket edecek olan Erdoğan, saat 16.00'da Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi'nde TOKİ tarafından yaptırılan 492 konutun anahtar teslimini gerçekleştirecek. Daha sonra Şehreküstü Meydanı'na geçecek olan

Başbakan Erdoğan, 2 ay önce hizmete giren Medikal Park Hastanesi'nde incelemelerde bulunup resmi açılışını gerçekleştirecek. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nı da ziyaret edecek olan Başbakan Erdoğan, daha sonra helikopterle Bursa'dan ayrılacak.

(İRF-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title