Haberler

Başbakan Erdoğan'ın Basın Toplantısı (2): "Yeni Hükümeti Yarın Sezer'e Sunacağım, Hükümette İki Yeni Devlet Bakanlığı Olacak"

Başbakan Erdoğan, 60. Hükümet Kurma Çalışmalarını Yarın Tamamlayarak Cumhurbakanı Sezer'e Sunacağını Açıkladı. Erdoğan, Yeni Hükümette İki Yeni Devlet Bakanlığı Olacağını, İcracı Bakanlıkların da Görev Tanımlarını Yeniden Tanımlayacaklarını Bildirdi.

Başbakan Erdoğan, 60. Hükümet kurma çalışmalarını yarın tamamlayarak Cumhurbakanı Sezer'e sunacağını açıkladı. Erdoğan, yeni hükümette iki yeni devlet bakanlığı olacağını, icracı bakanlıkların da görev dağılımını da yeniden tanımlayacaklarını bildirdi.

Erdoğan düzenlediği basın toplantısında yeni Bakanlar Kurulu ile ilgili açıklama yaptı. Yeni hükümeti oluştururken, iştişareler yaptığını belirten Erdoğan, 59. hükümettin çalışmalarını da gözönüne alarak eksikliklerini tespit etmeye çalıştıklarını ifade etti.

Erdoğan, "Bu eksikliremiz nelerdir? Gelecek dönemde nasıl hangi isimlerle ne yapabiliriz, bu eksiklerimizi nasıl giderebiliriz?. Bugünkü partimizin MYK toplantısında da bu konudaki görüşmelerimizi yaptık ve bu kanaaatleri aldım, Bu çalışmaları yarın da yapacağım. Ve Sayın cumhurbaşkanına çıkarken bu şekilde oluşan listemi Zat-ı devletlrine takdim edeceğim. Yeni kabine inşallah 60. Türkiye Hükümeti olarak ülkemize çok daha farklı bir hizmet verir" dedi.(SÜRECEK)(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title