Haberler

Başbakan Erdoğan Hastanede

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan, ameliyat edildiği Özel Medipol Hastanesi'ne gitti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Sarıyer - Çayırbaşı Tüneli açılış töreninin ardından Beşiktaş'taki Çalışma Ofisi'ne geçmişti.

Ofisten saat 22.00 sıralarında ayrılan Başbakan Erdoğan'a oğlu Bilal Erdoğan ve torunu da eşlik etti. Başbakan'ın konvoyunun ilerlemesi sırasında iki kez basın mensuplarının yolu kesilerek takip etmeleri önlendi.

Erdoğan,Koşuyolu'nda bulunan ve daha önce iki kez ameliyat edildiği Özel Medipol Hastanesi'ne gitti.

Başbakanlık kaynaklarına göre Erdoğan'ın hastanede tedavi gören bir yakınını ziyaret ettiği belirtiliyor.

BAŞBAKAN ERDOĞAN, GEÇTİĞİMİZ YIL AMELİYAT OLMUŞTU

Başbakan Erdoğan, 26 Kasım 2011 tarihinde, laparoskopik yöntemle, başarılı bir sindirim sistemi ameliyatı geçirmişti.

Erdoğan, 2.5 ay sonra ilk ameliyatını tamamlayıcı nitelikte ikinci bir operasyon daha geçirmiş, yeniden ameliyat masasına yatmıştı.

13 YILDIR ŞEKER HASTASI

Başbakan Erdoğan'ın, üç yıl önce İstanbul'da bir hastane açılışı sırasında, internet üzerinde sağlık bilgilerinin izlenebileceği kartı göstermesi sonucu şeker hastası olduğu ortaya çıkmıştı. 1998 sonuçlarına göre açlık kan şekeri yüksek çıkan Erdoğan'ın kanındaki üre de tehlikeli sınırlara yakın olarak belirlenmişti.

ERDOĞAN, ARTIK YENİ SAĞLIK EKİBİNE EMANET

Uyguladığı çalışma temposuna ancak dönüşümlü iki ayrı ekiple sürdüren Başbakan Erdoğan'ın sağlık ekibi de dönüşümlü çalışıyor. İki önemli ameliyat geçiren Erdoğan'ın sağlık ekibi, komple yenilendi.

Başbakan Erdoğan'ın 10 yıllık doktoru olan Kardiyolog Koray Gürsel, izin isteyip görevini Doç. Serkan Topaloğlu'na devretti.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın sağlık ekibi yenilendi. 10 yıldır Başbakan'ın yanın­dan ayrılmayan Dr. Koray Gürsel, görevini Doç. Dr. Serkan Topaloğlu'na devret­ti. Dr. Gürsel, yaptığı açıklamada "İşler yoğunlaşınca izin istedim. 1.5 yaşında ço­cuğum var. Onunla vakit ge­çirmek istedim. Helalleşip ayrıldık. Bundan böyle Cev­det Bey'le (Erdöl), Serkan Bey dönüşümlü çalışacak­lar" bilgisini verdi. Doç. To­paloglu ve Prof. Erdöl, Baş­bakan'ın gezilerinde ve programlarında dönüşümlü görev yapacak. Hüseyin Ya­ğan ve Ercan Korkmaz ise Erdoğan'ın yeme-içme ve di­yetinden sorumlular.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bilal Erdoğan Çayırbaşı Sarıyer Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title