Haberler

Başbakan Erdoğan Denizli'de

Ramazan Ercan - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Valiliğini, Belediyesini ve AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Ramazan Ercan - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Valiliğini, belediyesini ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Bir dizi açılış törenine katılmak üzere Denizli'de bulunan Başbakan Erdoğan, Denizli Valisi Yavuz Erkmen'i makamında ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyaret sonrasında Denizli Belediyesine geçen Başbakan Erdoğan, vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı. Vatandaşları selamlayan Erdoğan, daha sonra Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ile makamında görüştü.

Belediyeden yürüyerek AK Parti Denizli İl Başkanlığına geçen Başbakan Erdoğan, vatandaşların sevgi gösterilerine karşılık verdi. Buradaki toplantı da basına kapalı gerçekleştirildi.

Ziyaretler öncesinde çevredeki çocuklara başbakanlık korumaları tarafından oyuncak dağıtıldı. Ziyaretlere Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu da katıldı. (RMZ-MV-ZVR) - DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title