Haberler

Başbakan Erdoğan'dan yeni evlenen çifte hediye

Başbakan Erdoğan'dan yeni evlenen çifte hediye ADANA

Başbakan Erdoğan'dan yeni evlenen çifte hediye - ADANA

-Başbakan Erdoğan'dan yeni evlenen çifte hediye

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, Adana AK Parti İl Başkanlığını ziyaretinin ardından Başbakanlık otobüsüyle şehir turu atarak, Valiliğin onuruna verdiği akşam yemeğinin yapıldığı TÜYAP Fuar Merkezi'ne geçti.

Erdoğan, yol kenarında kendisini bekleyen gelin ve damadı görerek, onlarla sohbet etti. Yeni evli çifte düğün hediyesi de veren Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, daha sonra kendilerini bekleyen vatandaşları selamladı.

Daha sonra gazetecilerin soruları üzerine düğünlerini yarıda bırakarak Başbakan Erdoğan'ı görmek için yola çıktıklarını anlatan damat Mehmet Emin Ormanoğlu ve gelin Ayşegül Ormanoğlu, bugün çifte mutluluk yaşadıklarını ve kendilerine verilen hediyeyi ömür boyu hatıra olarak saklayacaklarını söyledi.

Başbakan Erdoğan'ı rüyasında gördüğünü ifade eden gelin Ayşegül Ormanoğlu da "Allah bize Başbakanımızı görmeyi nasip etti. Onu daha önce rüyamda gördüm, elinden hurma ve bal yemiştim" dedi. Damat Mehmet Emin Ormanoğlu da mutluluğunu "Eşim, başbakanı göremeyeceği için ağlıyordu ama şimdi çok mutluyuz, bugünü unutmayacağız. Başbakanımız, müthiş bir insan" diye ifade etti.

Damat Mehmet Emin Ormanoğlu, çevredeki vatandaşların Başbakan Erdoğan'ın 3 çocuk tavsiyesini hatırlatmaları üzerine de "4 de olur, 5 de olur. Başbakan için 5 çocuk olsun" dedi.

(Bitti)

-şehir turu

-gelin-damat

-detaylar

Kaynak: AA / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title