Haberler

Başbakan Erdoğan'dan Şehit Ailesine Ziyaret

Burdur'da Toplu Konut İdaresi Tarafından Yaptırılan Evlerin Anahtar Teslim Törenine Katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Geçtiğimiz Hafta Diyarbakır'ın Dicle İlçesinde Şehit Olan Piyade Üstteğmen Halil Demiröz'ün Ailesini Ziyaret Etti.

Burdur'da toplu konut idaresi tarafından yaptırılan evlerin anahtar teslim törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde şehit olan Piyade Üstteğmen Halil Demiröz'ün ailesini ziyaret etti.

Burdur Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende halka hitap eden Başbakan Erdoğan, valiliği ziyaretinin ardından Burdur'un Karamanlı ilçesine geçerek burada bulunan şehit ailesini ziyaret etti. Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit olan Piyade Üstteğmen Halil Demiröz'ün evini ziyaret eden Başbakan Erdoğan aileye başsağlığında bulundu. Basın mensuplarının alınmadığı ziyaret sonrasında ilçe halkı Başbakan Erdoğan'a sevgi gösterilerinde bulundu.

Başbakan Erdoğan daha sonra Isparta Havalimanı'na geçerken Burdur yolu üzerinde Yassıgüme köyünde bulunan hormonsuz ürün pazarını gezdi. Burada pazarcılarla bir süre sohbet eden Erdoğan, kendisine ve beraberindeki bakanlara hormonsuz kuru üzüm aldı. Bu sırada pazar yerinde bulunan AK Parti Denizli Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile bir süre sohbet eden Başbakan Erdoğan, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

(MSB-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

title