Haberler

Başbakan Erdoğan'dan Atatürk Parkı ve Heykeli İçin 25 Bin YTL

Sarayköy'ü Tanıtma Kalkındırma Yüksekokul Açma Yaşatma ve Eğitimi Destekleme Derneği Başkanı Ahmet Bulanık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, İlçedeki Park ve Yapılacak Atatürk Heykeli İçin 25 Bin YTL Gönderdiğini Söyledi.

Sarayköy'ü Tanıtma Kalkındırma Yüksekokul Açma Yaşatma ve Eğitimi Destekleme Derneği Başkanı Ahmet Bulanık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, ilçedeki park ve yapılacak Atatürk heykeli için 25 bin YTL gönderdiğini söyledi.

Sarayköy'ü Tanıtma Kalkındırma Yüksekokul Açma Yaşatma ve Eğitimi Destekleme Derneği Başkanı Ahmet Bulanık, Denizli'nin jeotermal enerji merkezi olan Sarayköy İlçesi'nde geçen Eylül ayında eşi Emine Erdoğan'la 5 gün tatil yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, ilçelerini ülkeye ve dünyaya tanıttığını söyledi. Yazılı bir açıklama yapan dernek başkanı Ahmet Bulanık, Başbakan Erdoğan'ın tatil yaptığı süre içerisinde Sarayköy İlçesi'ni de gezdiğini belirterek, "Sarayköy Belediyesi karşısında bulunan Atatürk Parkı ve yapılacak Atatürk Heykeli için Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 18 Aralık tarihinde 25 bin YTL göndermiştir. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Sarayköy halkı adına teşekkür ediyor, ulu önder Atatürk'ümüze karşı gösterdiği saygı ve sevgisinden dolayı halkım adına saygılarımı sunuyorum" dedi.

(AV-HE-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title