Haberler

Başbakan Erdoğan "Cumartesi Anneleri" İle Görüşüyor (2)

Başbakan Erdoğan "Cumartesi Anneleri" İle Görüşüyor (2)

BAŞBAKAN ERDOĞAN "CUMARTESİ ANNELERİ" İLE GÖRÜŞÜYOR (2)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'deki Çalışma Ofisinde " Cumartesi Anneleri " olarak bilinen ve 1995'ten bu yana her cumartesi Taksim'deki Galatasaray Lisesi önünde kayıp yakınlarının bulunması için oturma eylemi yapan grubu kabul ediyor.

Saat 17.00 sıralarında ofise gelmeye başlayan ailelere, İnsan Hakları Derneği İstanbul Şubesi Avukatı Abdülbaki Boğa da eşlik ediyor. Heyette 12 kayıp yakınının oluşturduğu 14 kişi bulunuyor. Abdülbaki Boğa ofise girişte görüşmeye ilişkin açıklamayı çıkışta yapacaklarını belirtti. Ailelere görüşmeyle ilgili bilginin Aralık ayı sonunda Başbakanlık'tan verildiği öğrenildi. BAŞBAKAN İLE GÖRÜŞENLER

Başbakan Erdoğan'ın kabulüne Abdülbaki Boğa ve Sebla Arcan eşliğinde kayıp Cemil Kırbayır'ın annesi 103 yaşındaki Berfo Kırbayır, kayıp Hayrettin Eren'in yakını Elmas Eren, kayıp Kasım Alpsoy'un yakını Erdoğan Alpsoy, kayıp Abdurrahman Coşkun'un yakını Hediye Coşkun, Rıdvan Karakoç'un yakını Hasan Karakoç, kayıp Hasan Ocak'ın yakını Hüseyin Ocak, Hüseyin Taşkaya'nın yakını Serpil Taşkaya, İsmail Şahin'in yakını Kiraz Şahin, kayıp Nurettin Yedigöl'ün yakını Zeycan Yedigöl, Tolga Ceylan'ın yakını Kadriye Ceylan, Murat Yıldız'ın yakını Hanife Yıldız ve görüşme için Diyarbakır'dan uçak ile gelen kayıp Fehmi Tosun 'un eşi Hanım Tosun toplantıya yarım saat gecikme ile katıldı. Başbakan Erdoğan'ın kayıp yakınları ile görüşmesi sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title