Haberler

Başbakan Erdoğan: Bu Ülke Artık, Faiz, Vaiz, Medya, Sermaye Lobisi Tarafından İdare Edilemez

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bu ülke artık, faiz, vaiz, medya, sermaye lobisi tarafından idare edilemez. Kimin ne meselesi varsa bunu Türkiye'de görmelidir.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bu ülke artık, faiz, vaiz, medya, sermaye lobisi tarafından idare edilemez. Kimin ne meselesi varsa bunu Türkiye'de görmelidir. Ne meselesi varsa, sandıkta görmelidir" dedi.

Başbakan Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. "30 Mart seçimlerin çok çok önemli olduğunu, oldukça zorlu geçeceğini söyledim. Bütün gelişmeler bunu gösteriyor" diyen Erdoğan, partililerine, "Sizler bu seçimde öyle bir gayret içinde olacaksınız ki, AK Parti daha da güçlenerek seçimden çıkaracaksınız" diyerek seslendi.

Erdoğan, şöyle konuştu:

"Cumhuriyet tarihimizde hatta yüzlerce asırlık tarihimizde millet iradesi ilk kez bu ölçüde karar süreçlerine AK Parti döneminde yansımıştır.

Artık bu ülkeyi sizler yani millet idare ediyor. Bundan rahatsız oluyorlar.

Ellerinden geleni yapsınlar hodri meydan. Abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun.

CHP'nin iradesine bu süreçte çok açık bir şekilde ipotek konulmuştur. MHP'nin iradesine bu süreçte çok açık bir şekilde ipotek konulmuştur. Gizli görüntü, gizli ses kayıtları CHP'yi de MHP'yi de esir almıştır. CHP'nin gizli görüntü kayıtlarıyla nasıl şekillendiğini, Sayın Baykal'ın nasıl gönderildiğini tüm millet açık, net bir şekilde gördü. Bu oyunun arkasında da paralel yapı vardı.

Bu ülke artık, faiz, vaiz, medya, sermaye lobisi tarafından idare edilemez. Kimin ne meselesi varsa bunu Türkiye'de görmelidir. Ne meselesi varsa, sandıkta görmelidir.

Bu saldırıda bir kısım yargı kullanılıyor, bir kısım emniyet güçlerimiz de kullanılıyor. Fakat saldırıda ses kayıtları, ortam dinlemeleri kullanılıyor. Kara propaganda kullanılıyor. En önemlisi de bu saldırıda paralel yapı kullanılıyor. Bizim karşımıza mertçe siyaset meydanında çıkmıyorlar. Hesaplarını sandıkta görme gibi bir dertleri yok. Milletle aynı yolda yürümüyorlar. Aynı istikamete bakmıyorlar. Millet bunların arkasında değil karşısında.

Şimdi onlar düşünsünler, şimdi onlar gidip irtibat kursunlar, yahu bunu nasıl ortaya çıkardınız diye onlar arasınlar bulsunlar. İşte o şekillenme devam ediyor. CHP'nin aday belirleme sürecinde kendisini hissettiriyor. Yolsuzluktan ihraç ettiklerini aday yapıyorlar. Bir çok şehirde dünya görüşlerini paylaşmadıkları kişileri aday gösteriyorlar."

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title