Haberler

Başbakan Erdoğan: Bizim de Atacağımız Adımlar Var

Başbakan Erdoğan, ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi'nde Ermeni Soykırım Tasarı'sının kabul edilmesinin ardından Türkiye'nin bazı adımlar atacağını söyledi.

ANKARA (ANKA) - Başbakan Erdoğan, ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi'nde Ermeni Soykırım Tasarı'sının kabul edilmesinin ardından Türkiye'nin bazı adımlar atacağını söyledi.

İstanbul'a gelişinde Atatürk Havalimanı'nda sorularını yanıtlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tasarının kabul edilmiş olmasının, ABD'nin çıkarlarına da ters bir adım olduğunu söyledi. "Türkiye'nin bulunduğu konumu fark edemeyenlerin aldığı talihsiz bir karardır" diyen Erdoğan, bundan sonraki süreçte de konuyla ilgili mücadelenin süreceğini kaydetti. Erdoğan, "Bu adımların şu anda konuşulacağı bir zaman değildir. Milletçe kararlılığımız sürecek. Ondan sonrasına yönelik bizim de atılacak adımlarımız var. Üzerinde hassasiyetle duruyoruz, çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title