Haberler

Başbakan Erdoğan: "Baydemir'in Sözleriyle İlgili İncelemeyi Gerektirecek Bir Şey Varsa Yapılır"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, DTP'li Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in Sözleriyle İlgili İncelemeyi Gerektirecek Bir Şey Olması Halinde Gereğinin Yapılacağını Söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, DTP'li Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in sözleriyle ilgili incelemeyi gerektirecek bir şey olması halinde gereğinin yapılacağını söyledi.

Başbakan Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Erdoğan, "Baydemir hakkında inceleme başlatıldı mı?" yönündeki bir soru üzerine, "Benim öyle verilmiş bir talimatım yok" dedi. Erdoğan, "İçişleri Bakanlığı'nın bu yönde bir girişimi var mı?" sorusuna karşılık da, "Olabilir. Yani incelemeyi gerektirecek bir şey varsa yapılır" diye konuştu.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay ise, gazetecilerin aynı yöndeki sorularını, "Benim söyleyecek hiçbir şeyim yok" diyerek cevapsız bıraktı.

(DA-MAY-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title