Haberler

Başbakan Erdoğan, Başakşehir Stadının Açılışını Yaptı

Erdoğan FATİH TERİM STADYUMU KOYALIM DEDİK Başbakan Erdoğan Son yıllardaki çirkin tartışmalar ve iddialar, başta futbol olmak üzere sporumuzda çok derin yaralar açtı.

Erdoğan FATİH TERİM STADYUMU KOYALIM DEDİK

Başbakan Erdoğan Son yıllardaki çirkin tartışmalar ve iddialar, başta futbol olmak üzere sporumuzda çok derin yaralar açtı. Son bir spora bulaştırılan siyaset ve ideoloji, aynı şekilde sporda yaralar açtı. Türkiye sporda iddialı bir ülkeyken, geleceğe umutla bakan bir ülkeyken, çok gereksiz tartışma ve gerilimlerle toplumdaki heyecan köreltilmek istendi

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Başakşehir Stadı'nın açılışını yaptı. Açılışta konuşan Başbakan Erdoğan, 77 milyon nüfusuyla Türkiye, dünya sporunda muhakkak yerini alacaktır dedi. Başbakan Erdoğan, Son yıllardaki çirkin tartışmalar ve iddialar, başta futbol olmak üzere sporumuzda çok derin yaralar açtı. Son bir spora bulaştırılan siyaset ve ideoloji, aynı şekilde sporda yaralar açtı. Türkiye sporda iddialı bir ülkeyken, geleceğe umutla bakan bir ülkeyken, çok gereksiz tartışma ve gerilimlerle toplumdaki heyecan köreltilmek istendi. Bunların tamamını artık tamamen geride bırakıyoruz. Eski Türkiye'nin kötü manzaları olarak tarihe havale etmek durumundayız. Artık yeni bir başlangıç yapıyoruz şeklinde konuştu.

BAŞAKŞEHİR FATİH TERİM STADYUMU KOYALIM DEDİK

Erdoğan, konuşmasının sonunda, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'i sahneye çağırdı. Erdoğan, Fatih Hocamızla yeni bir maraton başladı. Nasıl ki Milli Takımdaki oyunculuğunda başarılara imza attıysa, inşallah şimdi de teknik direktör olarak bu başarılara imza atacağına inanıyorum. Yönetimle de görüştük, bu stadımızın adını 'Başakşehir Fatih Terim Stadyumu koyalım' dedik. Hayırlı olsun diyorum dedi.

Erdoğan'ın konuşmasının ardından, sahneye stadın Fatih Terim Stadyumu yazılı tabelası getirildi. Kısa bir konuşma yapan Fatih Terim, Ülkemin daha iyi tanınması için çok çabaladım, çok uğraştım. Ülkenin ismini en güzel yere yazdırmak için çok emek verdim. Ancak bugün hakikaten çok değişik duygular yaşıyorum şu anda. Hakikaten çok mutluyum... 45 senemi futbola verdim ve bir insanın yaşarken böyle güzel, böyle özel stadyuma adının verilmesinin ne manaya geldiğini anlayacak kadar da tecrübeliyim ve insanım. O yüzden Sayın Başbakanıma teşekkür ediyorum. Benden hiçbir zaman samimiyetini ve dostluğunu esirgemediği için de çok teşekkür ederim. Emeği geçenlere bir futbol adamı olarak teşekkürlerimi, sevgilerimi sunuyorum. İnanıyorum ki Başakşehir hepimizin katkısıyla layık olduğu yere gelecektir dedi.

Terim'in, konuşması sırasında duygulandığı görüldü.

YILDIRIM DEMİRÖREN BAŞBAKANIMIZ OLDUĞU SÜRECE SIRTIMIZ YERE GELMEZ

Açılış törenine, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in yanı sıra spor ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı. Demirören konuşmasını yaptığı sırada tribünlerde protesto sesleri duyuldu. Yıldırım Demirören, Başakşehir Stadyumu'nu överken, Türk sporuna ve futboluna önem veren Başbakanımız olduğu sürece kimsenin sırtı yere gelmeyecek. Bizler Federasyon olarak tesisleşmenin önemini görüyoruz. Her yere tesis yapımı konusunda destek olacağız. Başakşehirspor Kulübü'nü Süper Lig'de görmek istiyorum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Fatih Terim Başakşehir İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title