Haberler

Başbakan Erdoğan, Bakanlar Gönül ve Babacan ile Görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve Dışişleri Bakanı Ali Babacan ile Görüştü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve Dışişleri Bakanı Ali Babacan ile görüştü.

Başbakan Erdoğan, hükümetin sınır ötesi operasyon konusunda Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) yetki verdiğini açıklamasının ardından akşam saatlerinde Milli Savunma Bakanı Gönül ile görüştü. Erdoğan, sınır ötesi operasyon ve anlık istihbarat paylaşımı konusunda Gönül ile durum değerlendirmesi yaptı. Erdoğan, Ortadoğu sürecine ilişkin ABD'de gerçekleştirilen Annapolis Zirvesi'ne katılan Dışişleri Bakanı Ali Babacan ile de görüştü. Babacan'ın Annapolis Zirvesi'ne ilişkin Erdoğan'a bilgi verdiği öğrenildi.

Başbakan Erdoğan, Türkiye'nin Afrika ülkelerinde görev yapan büyükelçilerini de kabul etti. Başbakanlık Merkez Bina'daki kabul, yaklaşık 2 saat sürdü. Basına kapalı gerçekleşen kabulde 7-8 Aralık 2007 tarihlerinde Portekiz'de yapılacak Avrupa Birliği-Afrika Zirvesi'nin konuşulduğu öğrenildi.

EMİNE ERDOĞAN BAŞBAKANLIK'TA

Bu arada, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, akşam saatlerinde Başbakanlık Merkez Bina'ya geldi. Başbakanlık'a protokol kapısından giriş yapan Emine Erdoğan, yaklaşık 1 saat burada kaldı. Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, daha sonra Başbakanlık'ın yan kapısındaki asansörü kullanarak, binadan çıktı. Erdoğan çifti, basın mensuplarını atlatarak Başbakanlık'tan ayrıldı. Polis ekipleri, Başbakan Erdoğan'ın makam aracı uzaklaşıncaya kadar basın araçlarının geçişine izin vermedi. Erdoğan çiftinin

Ümitköy'de özel bir ziyarete gittikleri öğrenildi.

(DA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title