Haberler

Başbakan Erdoğan Antalyada

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'ya Geldi. Başbakan Erdoğan, Saat 15:00 de Havalimanına İndi. Erdoğan'ın Gelişi Öncesi Yoğun Güvenlik Önlemi Alındı. Başbakan Erdoğan'ı, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Partililer Karşıladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'ya geldi. Başbakan Erdoğan, saat 15:00 de havalimanına indi. Erdoğan'ın gelişi öncesi yoğun güvenlik önlemi alındı. Başbakan Erdoğan'ı, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve partililer karşıladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, eski bakanlardan Abdülkadir Aksu ile Antalya'ya geldi. Erdoğan, havalimanında partilileri selamladı. Bir partili, Erdoğan'a greyfurt hediye etti. Erdoğan, eşi ve beraberindekilerle birlikte parti otobüsüne binerek havalimanından ayrıldı.

(HO-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title