Haberler

Başbakan Erdoğan Ankara'ya Hareket Etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Kızı Kübra Gül ile Mehmet Sarımermer Çiftinin Düğün Törenine ve Düğün Yemeğine Katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ardından Ankara'ya Hareket Etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kızı Kübra Gül ile Mehmet Sarımermer çiftinin düğün törenine ve düğün yemeğine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ardından Ankara'ya hareket etti.

Kübra Gül ile Mehmet Sarımermer çiftinin İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen düğün törenine ve Adile Sultan Sarayı'nda verilen düğün yemeğine katılan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ankara'ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na geldi. Erdoğan, bir süre VIP salonunda kendisiyle birlikte Ankara'ya gelecek olan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ı bekledi. Ardından Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Maliye Bakanı Unakıtan ve İçişleri Bakanı Beşir Atalay "ANA" uçağıyla saat 23.00 sıralarında Ankara'ya hareket

etti.

Ramazan Bayramı'nı İstanbul'da geçiren Erdoğan'ı İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah uğurladı.

(HD-RA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title