Haberler

Başbakan Erdoğan Ankara'ya Gitti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'ya Gitti. Erdoğan, Torunu Ömer Tayyip'i Henüz Bilgisayar Ekranından Görme Fırsatı Bulduğunu Söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'ya gitti. Erdoğan, torunu Ömer Tayyip'i henüz bilgisayar ekranından görme fırsatı bulduğunu söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte ANA uçağıyla Ankara'ya gitti. Başbakan Erdoğan hareketi öncesi Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan, torunu Ömer Tayyip'in dünyaya gelişiyle ilgili sorular üzerine, "Hamd olsun bir torun sahibi olduk. Gerçekten farklı bir duygu, anlamlı bir duygu, güzel bir duygu. Henüz kendisini bilgisayar ekranından görme fırsatı bulduk ama canlı olarak baş başa görüşme imkanımız olmadı. İnşallah bu fırsatı

buluruz" dedi.

Başbakan Erdoğan ayrıca, ay sonunda Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'na katılacaklarını belirterek, "Oraya gitmişken oradan Washington'a geçme fırsatı bulacağım inşallah. Allah her evlat sahibine böyle sağlıklı torunlar nasip etsin diyoruz. Teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Emine Erdoğan ise sevincini "Çok mutluyuz tabii. İnşallah yakın zamanda görmeye gideceğiz" sözleriyle anlattı.

Başbakan Erdoğan'ı Ankara'ya, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah uğurladı.

(ÖFA-ED-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title