Haberler

Başbakan: İzmir Mitinginde 180 Bin Kişi Vardı

Güncelleme:

CHP'nin kalesi İzmir'de gövde gösterisi yapan Başbakan Erdoğan, mitingde 180 bin kişinin olduğunu açıkladı.

Erdoğan, Kanal 7 televizyonunda katıldığı "İskele Sancak" programında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. 

Bugün ilk olarak Manisa'da AK Parti'nin düzenlediği mitinge katıldığını ve orada bugüne kadarki siyasi hayatında, Manisa'da gördüğü en büyük katılıma şahit olduğunu belirten Erdoğan, o motivasyonla İzmir'e geldiklerini, burada da aynı coşku, heyecanı gördüklerini, özellikle de kadınların coşkusunun Manisa, İzmir ve tüm yurtta çok yüksek olduğunu söyledi. 

"İZMİR, AK PARTİ AÇISINDAN ANLAMLI VE FARKLI İLLERİMİZDEN BİRİ"

Erdoğan, ''Öncelikle İzmir özellikle AK Parti açısından anlamlı ve farklı illerimizden biri. Manisa'da büyük bir coşku vardı yaklaşık 80 bin kişi vardı ve o coşkudan İzmir'e geldim.

"İZMİR'DE 180 BİN KİŞİ VARDI"

İzmir'de de de büyük bir rakam vardı emniyet rakamlarına göre 180 bin kişi vardı. Tabi bu rakamlar bizlere önemli bir şeyi anlatıyor. İzmir'e yerel yönetim anlamında büyük bir haksızlık var bu haksızlığın başında da beceriksiz bir CHP var." diyerek buralarda bir değişim, dönüşümün gerekli olduğunu vurguladı. 

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, "Bu değişim, dönüşüm İzmir'in güzelliği için lazım, İzmir şu andaki verilen hizmete hakikaten layık değil, yanlış bir uygulama var. Belediyecilikte ne ararsanız İzmir'de bu yok, İzmir bunu hak etmiyor." dedi.


Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (183)

İZMİRDEN HIRSIZA OY YOKekrem_dzc@hotmail.com:

ONLARIN YÜZDE 10 U BİLE İZMİRLİ DEĞİL :)) GÜLDÜRMEYİN İNSANLARI :)) İSTANBULDAN ANKARADAN VE ÇEVRE İLLERDEN TOPLANDILAR. OTOPARK 34-06 PLAKALI OTOBÜSLERLE DOLUYDU :)))

46
27
yanıtYanıtla
TOLGAademsimsek01@hotmail.com:

AYNEN ÖYLE İZMİRDE HIRSIZA O KADAR DESTEK OLMAZ YEMEYİN İNSANLARI YA, ŞURADA 30 MARTA NE KALDI. PSKOLOJİK BASKI BU İNANMAYIN ÇEVRE İLLERDEN GELEN VATANDAŞLAR, SİVASTAKİ MİTİNGE KAYSERİDEN OTOBÜSLERE DOLDU GİTTİLER, BENİM KASERİDE BİR KOMŞUVAR HER MİTİNGE GİDİYOR ..

yanıt0
yanıt0
muhtesellimateforvet_7@hotmail.com:

önceki seçimde de aynı laflar deniliyordu.. taşıdılar dediniz.. oyu hiç. yok dediniz.. adam oyların yarısını aldı?

yanıt0
yanıt0
özgürtrgt_shn@outlook.com:

İzmir halkı onurludur kendilerine hakerat eden bu insanlara oy vermez

43
13
yanıtYanıtla
perisan olsunanjitsch@gmx.de:

Ben oyumu akp'ye verecegim. Neden derseniz akpli degilim ama bh milletin iyice bir ders almasi gerekiyor ben merak ediyorum tayyip diktatör oldugu zaman bu insanlar pisman olacaklarmi sirf bunlari görmek icin oyum akp'ye. Ne demisler dinsizin hakkindan imansiz gelirmis. Milletin hakkindan ancaj recep tayyip erdogan gelir. Biz bu nasil bir millet oldugunu biliyoruz para icin bu milletin neler yapacagini biliyorum o yüzden bu milletin perisan olmasini istiyorum

17
39
yanıtYanıtla
cemsabotaj68@hotmail.com:

sen hiçmi düşünmezsin takip etmezsin yapılan haksızlıkları halka olan zulümleri hiç mi görmezsin tüm devletin yetkilerini kendi siyasetinde kullandığını hiçmi görmezsin yazık senin gibilerin biraz daha iyi düşünmesini iyi araştırmasını dilerim

yanıt0
yanıt0
Esmaes.1995@hotmail.com:

Biz başbakana İzmirde miting yapamazsın demedik, İzmirlilerle yapamazsın dedik :))

37
19
yanıtYanıtla
asi izmirlibuse.f.35@hotmail.com:

hıııı bız izmirli degılız yanı oylemı esma hanım :))) bılıyorum manzara korkutuyor sizleri :))

yanıt0
yanıt0
barış yinevelisarlaroto@hotmail.cum:

meyve veren ağacı taşlamayın başbakanımızı karalama nice güzel günler bizlerin olsun

yanıt0
yanıt0
izmirsevdam_34@hotmail.com:

30 Mart izmir'de IQ seçimi olacaktır. 1414 projeli başkana oy verme ya da projesiz vasıfsız başkandan yana tercihini kullanma;)

yanıt0
yanıt0
Tüm 183 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title