Haberler

Başbakan Erdoğan'a Tebrik Telefonları

Almanya Başbakanı Angela Merkel, İtalya Başbakanı Romano Prodi, İran Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinecad, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Eski İngiltere Başbakanı Tony Blair ve Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso, Seçimlerde Elde Ettiği Başarı Nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Telefonla Arayarak Kutladı.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, İtalya Başbakanı Romano Prodi, İran Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinecad, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, eski İngiltere Başbakanı Tony Blair ve Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso, seçimlerde elde ettiği başarı nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak kutladı.

AK Parti'nin seçimlerden birinci parti çıkmasının ardından Başbakan Erdoğan'a tebrik telefonları devam ediyor. İtalya Başbakanı Romano Prodi'nin Başbakan Erdoğan'ı telefonla arayarak, seçim sonuçlarından dolayı tebrik ettiği öğrenildi. Prodi'nin görüşmede İtalya'nın şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye ile işbirliğini sürdüreceğini vurgulayarak, Türkiye'nin AB ile müzakerelerinde verdikleri desteği sürdüreceklerini ilettiği öğrenildi.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinecad, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, eski İngiltere Başbakanı Tony Blair ve AB Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso da seçimlerin tamamlanmasının hemen ardından Başbakan Erdoğan'ı arayarak, seçim zaferinden dolayı tebrik etti.

(DA-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title