Haberler

Başbakan Erdoğan 20 Eylül'de Bursa'ya Gelecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 20 Eylül Çarşamba günü Bursa'ya gelecek.

AK Parti Bursa İl Başkanı Hayrettin Çakmak, düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Erdoğan'ın, bazı açılış törenlerine katılmak üzere 20 Eylül Çarşamba günü Bursa'ya geleceğini kaydetti.

Erdoğan'ın, 18 Eylülde eğitim öğretim yılının başlangıcını Bursa'dan yapmak istediğini, ancak o tarihte Ankara'da düzenlenecek Türk Kurultayı'na katılması gerektiği için Bursa programının 20 Eylüle ertelendiğini anımsatan Çakmak, Yenişehir Havaalanı'na inecek olan Başbakan'ın, ilçede Şişecam Fabrikası'nın açılışını gerçekleştireceğini bildirdi.

Çakmak, Erdoğan'ın daha sonra Bursa'daki Acemler Kavşağı'na geçeceğini, burada telekonferans sistemiyle doğu ve batı arıtma, yeşil çevre arıtma tesisleri ile Esentepe, Polis Okulu kavşakları, Görükle bağlantı yolunun açılışı, TOKİ'nin Hasanağa, Nilüfer ve Orhangazi'de yaptırdığı konutların teslimini yapacağını kaydetti.

Başbakan Erdoğan'ın, Karacabey Köprülü Kavşağı'nın da açılışını yapacağını duyuran Çakmak, İl Özel İdaresi'nin tahsis ettiği arazi üzerinde, Bursa Sanayi ve Ticaret Odası (BTSO) tarafından yaptırılan Eğitim Vadisi'nin açılışının da Erdoğan tarafından gerçekleştirileceğini bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title