Haberler

Başbakan Erciyes'te İncelemelerde Bulundu (4)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Valiliği ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Başkan Mehmet Özhaseki ile bir süre görüştü.

Başbakan ERCİYES'TE İNCELEMELERDE BULUNDU (4)

BAŞBAKAN PARTİ BİNASINA YÜRÜYEREK GİTTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Valiliği ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Başkan Mehmet Özhaseki ile bir süre görüştü. Başbakanın belediyeye gelişi sırasında bando 'Samanyolu' şarkısını çaldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Büyükşehir Belediyesi'nden yaklaşık 500 metre ötedeki AK Parti il binasına yürüyerek gitti. Başbakana yürüyüşü sırasında halk ilgi gösterirken, hatıra fotoğrafı çektirenler, tebrik edenler ve sarılıp öpenler oldu. Başbakan Erdoğan, yaklaşık 500 metrelik mesafeyi yanında Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki olduğu halde, 1 saatte gidebildi. Başbakanın korumaları yürüyüş sırasında tedirgin olmalarına karşın Başbakan yoldan geçenlerle tokalaşarak parti merkezine geldi. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title