Haberler

Başbakan Davutoğlu Mitingde Vatandaşlara Seslendi (7)

Miting alanından detaylar - Başbakan Davutoğlu'nun konuşması AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, muhalefet liderlerine çağrıda bulunarak, "27 Mayıs'ı birlikte lanetleyelim, 12 Mart'a, 12 Eylül'e birlikte tavır koyup, sivil anayasayı birlikte yazalım. 28 Şubat'ın kalıntılarını birlikte temizleyelim. Ama onlar yapmadılar.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ - Miting alanından detaylar - Başbakan Davutoğlu'nun konuşması AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, muhalefet liderlerine çağrıda bulunarak, "27 Mayıs'ı birlikte lanetleyelim, 12 Mart'a, 12 Eylül'e birlikte tavır koyup, sivil anayasayı birlikte yazalım. 28 Şubat'ın kalıntılarını birlikte temizleyelim. Ama onlar yapmadılar. Hala ses veriyoruz, sesleniyoruz ama çıkıp da mertçe ne Kılıçdaroğlu ne Bahçeli 'bütün darbelere karşıyız' diyemedi. 'İşte 27 Mayıs darbesini lanetliyoruz' desinler ve milletin huzuruna öyle çıksınlar" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu 28 Şubat Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title