Haberler

Başbakan Davutoğlu İstanbul'da

Güncelleme:

Başbakan Davutoğlu cuma namazını Sinan Paşa Camisinde kıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, cuma namazını Beşiktaş'taki Sinan Paşa Camisi'nde kıldı.

Davutoğlu, öğleye doğru Göktürk'teki konutundan çıkarak, Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'ne geçti. Davutoğlu, buradan, cuma namazını kılmak için Beşiktaş çarşı içindeki Sinan Paşa Camisi'ne yürüdü.

Burada cuma namazı kılan Davutoğlu'na, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu da eşlik etti. Sinan Paşa Camisi'nde cuma namazını, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez kıldırdı.

Davutoğlu namaz çıkışında vatandaşları selamladı, bazılarıyla sohbet etti.

Başbakan Davutoğlu'na cami çıkışında Mevlid Kandili dolayısıyla "kandil simidi" ikram edildi. Davutoğlu, simidin tadına bakarken, yanındaki kabine üyelerine de ikram etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, basın mensuplarının da kandilini kutladı.

Bir dükkanın yanında saz çalan görme engelli kişiyi bir süre dinleyen ve para veren Davutoğlu, ofise dönerken, yaya geçidinde yeşil ışığın yanmasını bekledi.

Başbakan Davutoğlu, ofise yürürken yanına gelen Laenie Enriguez isimli Filipinli kadınla konuştu. Bir süre önce Müslüman olduğunu ve Esma ismini aldığını belirten kadın, oturma izni istediğini ve bu konuda kendisine yardımcı olunmasını istedi. Başbakan Davutoğlu da danışmanlarına yardımcı olmaları konusunda talimat verdi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Beşiktaş İstanbul Göktürk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title