Haberler

Başbakan Davutoğlu, Eski Trabzonsporlu Futbolcularla Maç Yaptı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Takımların sahaya gelişi- İstiklal Marşı'nın okunması- Maçtan detaylar- Genel görüntüler Başbakan Davutoğlu, eski Trabzonsporlu futbolcularla maç yaptı- Ahmet Davutoğlu, "61" numaralı milli takım formasıyla "efsaneler beyaz" takımında yer alırken, "efsaneler kırmızı" ekibiyle oynanan maç 4-4 berabere tamamlandı- Forvette oynayan Davutoğlu, karşılaşmada takımının 3 golünü attı, 1 golün de pasını verdi Başbakan Ahmet Davutoğlu, eski Trabzonsporlu futbolcularla maç yaptı.Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan özel maçta, Başbakan Davutoğlu'nun da yer aldığı "efsaneler beyaz" ile Trabzonspor'un eski oyuncularından oluşan "efsaneler kırmızı" takımı karşılaştı."61" numaralı milli takım formasıyla takımın başında sahaya çıkan Davutoğlu'na, maç öncesi rakip takım oyuncuları, Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonası'nda şampiyon olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Müdürü Ali Turan, okul takımının antrenörü Adem Cebeci ve bazı futbolcuları tarafından çiçek verildi.İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan karşılaşma öncesi her iki takım oyuncuları hatıra fotoğrafı çektirdi. Sahada mücadele eden tüm oyuncuların da 61 numaralı forma giydiği ve Trabzon bölgesi eski hakemlerinden Alican Lakot'un yönettiği karşılaşma, 20'şer dakikadan 2 devre olarak oynandı.Başbakan Davutoğlu'nun formasını giydiği "efsaneler beyaz" takımı, "efsaneler kırmızı" takımıyla 4-4 berabere kaldı.Kırk dakika boyunca sahada kalan ve forvet mevkisinde oynayan Davutoğlu, karşılaşmada takımının 3 golünü atarak hat-trick yaparken, 1 golün de pasını verdi. İzleyicilerden sık sık alkış alan Ahmet Davutoğlu'na maçın bitiminin ardından da tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulunuldu. Karşılaşma sonunda her iki takım sporcuları da orta alanda toplanarak tatlı yedi.Müsabakanın ikinci yarısında teknik direktör Shota Arveladze ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, birbirlerinin formalarını giyerek takımlarını değiştirdi. Soylu da maçta 3 gol ve 1 asistle oynayarak, performansıyla dikkati çekti. - Forma giyenler Başbakan Davutoğlu'nun forma giydiği "efsaneler beyaz" takımının kalesini Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi'nin kaleciliğini yapan Kerem Civelek korudu."Efsaneler beyaz" takımın ilk 11'deki kadrosunda Davutoğlu'nun yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Başbakan Danışmanı Ali Sarıkaya, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve eski Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın yer aldı."Efsaneler kırmızı" takımının 11'in de ise Metin Aktaş, İlyas Akçay, Serdar Bali, Turgay Semercioğlu, Sinan Ünal, Hüsnü Özkara, Bahattin Güneş, Orhan Çıkrıkçı, Tolunay Kafkas, Shota Arvaledze ve Kemal Serdar forma giydi.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Süleyman Soylu Trabzonspor Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title