Haberler

Başbakan Davutoğlu Denizli'de Açıklaması

"Denizliliyi hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Denizliliyi hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız" dedi.

Davutoğlu, Valilik ziyaretinin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesine geçti.

Başbakanlığa ait otobüsle Atatürk Caddesi'nden geçen Davutoğlu'na vatandaşlar yol boyunca yoğun sevgi gösterisinde bulundu.

Belediye binasının bulunduğu Delikliçınar Meydanı'nda yoğun ilgiyle karşılanan Davutoğlu, burada otobüsten vatandaşlara hitap etti.

Kentte tarihi bir günü yaşadıklarını dile getiren Başbakan Davutoğlu, gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Denizli'yi sık sık ziyaret edeceğini dile getiren Davutoğlu, "Denizliliyi hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız inşallah" diye konuştu.

Daha sonra otobüsten inerek kendisini bekleyenlerin yanına giden Davutoğlu, birlikte fotoğraf çektirdi, sohbet etti. Buradan belediye binasına geçen Başbakan Davutoğlu'nu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan karşıladı.

Basına kapalı gerçekleştirilen ziyarette Davutoğlu'na, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da eşlik etti. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Atatürk Caddesi Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title