Haberler

Başbakan'dan Mahsun Kırmızıgül'e Cevap: Kandil'dekilere Bak!

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mahsun Kırmızıgül'ün terörle mücadele kapsamında sürdürülen operasyonlarla ilgili sert eleştirilerine cevap verdi.

Davutoğlu, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Başbakan, terörle mücadele kapsamında sürdürülen operasyonları eleştirerek "Nasıl bu kadar zalim oldunuz ey Başbakan" diyen Mahsun Kırmızıgül'e cevap verdi.

İşte o soru ve cevabı:

DAVUTOĞLU'NDAN YANIT: MERHAMETİMİZE DÜNYA ŞAHİT

- Mahsun Kırmızıgül'ün Twitter mesajları tartışılıyor. Bunlara karşı ne söylemek istersiniz?

"Beni de hedef alan bazı ithamlarda bulunmuş. Bizim merhametimize dünya âlem şahittir. Zulmümüze kimse şahit değil ama merhametimize herkes şahit. Filistinli çocuklar da şahit, Arakanlı yetimler de şahit. Açlıktan ölen Somalili bebekler de şahit. Yasin Börü'nün annesi, babası da şahit. Doğu'da Güneydoğu'daki, teröre karşı mücadele eden gençler de şahit. Diyarbakırlı da şahit. Bizim merhametimize dünya âlem şahit. Bunun için ayrı bir şahide ihtiyacımız yok. Ama zulmümüzü hiçbir kimse hiçbir yerde görmedi bizim. Kimseye zulmetmedik. Kimseye zalimlik yapmadık. Ama zalimlere ne kadar dik durduğumuzu herkes bilir. Filistin'de nasıl dik durduğumuzu. Suriye'de ve diğer yerlerde..."

"KANDİL'DEKİLERİN GEÇMİŞİNE DE BİR BAK!"

"Bugün Doğu ve Güneydoğu'da zulmeden PKK'dır. PKK'nın zulmünü görmeden devlete ve şahsen bana dönük zalim diyen bizim hayat geçmişimize de Kandil'dekilerin hayat geçmişine de bir baksın. Sonra kime zalim, kime merhametli diyeceklerini görsünler. Türk halkı bizi de onları da görür. Bizim elimizde hiçbir zaman kan olmadı. Hep dökülen gözyaşlarını silen el olduk. Dünyanın her yerinde de, Türkiye'de de."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mahsun Kırmızıgül Suudi Arabistan Twitter Riyad Güncel Haberler

500

Yorumlar (568)

Timoki:

Kûrdler ozyonetim istediklericin olduruyorsun bu zulum degilde nedir?

8
116
yanıtYanıtla
bir kürt:

la bende kürdüm ve özyönetim istiyenin Allah belasını versin, pkk nın hdp nin destekçılerininde belasını versin, şimdi al sana özyönetim. . . .

yanıt7
yanıt2
BOLULU:

Öz yönetim yokk iç yönetim yokk özerklik yokkk bilmem neee istemeye Türkiye topraklarında hakkınız yokkkk TÜrkiye bir bütündür her toprağı aynı idare biçimiyle yönetilir. Çokk istiyorsanız eğer kanınızla aynı örtüşen Ermenistana gidinnn size ordann her istediğinizi verirlerrrr ama biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak sizlere bu tarz yönetim ve toprak ne verir nede lafını ederizzz eğer susmazsanız siziiiii oo hendeklerde boğmaya devam ederizzz

yanıt2
yanıt0
TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞLARI:

TERÖRİSTE DESTEK VEREN TERÖRİSTTİR AYNI ŞEKİLDE ETKİSİZ HALE GETİLECEKTİR

69
17
yanıtYanıtla
amd:

cuce başbakan faşist

23
57
yanıtYanıtla
Paluluzaza:

Zoriye getti oglim

yanıt9
yanıt5
pirsuslu:

sizimn bu marhametinize ancak sizden olanlar şahittir o kadar kürt çocugu katledilirken neden şahit olamadık siz ancak filistinli çucuga aglarsınız çünkü onu israil katletmiştir ama kürt çocuguna aglamasınız çünkü onuda sizin polisleriniz katletmiştir

14
59
yanıtYanıtla
Tugba:

Ayrim yapan sizsiniz iste biz türkler degil. Begenmiyorsaniz yallah baska ülkeler gezin. Siz bir süre sonra oralarda da ülke kuracaz diye ayaklanirsiniz gerci. Kimse bizim kadar merhametli olmaz ama. Su ictiginiz kaba tükürmemeyi ögrenin önce.

yanıt1
yanıt0
basici:

mahsun hakli yeminle

28
44
yanıtYanıtla
Ali Güllü:

Haklıysa Çok Seviyorsan Evine Götür.

yanıt24
yanıt13
Tüm 568 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title