Haberler

Başbakan Ankara'da Binlere Seslendi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tüyü bitmemiş yetimin eğer hakkını milletinin kasasından, kesesinden alan varsa bunun hesabını kendilerinin de, hukukun da soracağını belirterek, "Bedduaya lanet, duaya davet ediyorum" dedi.

Pakistan'dan dönen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı, Ankara Esenboğa Havaalanı'nda binlerce insan karşıladı. Kendisini bekleyen vatandaşlara hitap eden Başbakan Erdoğan, hükümete karşı yapılan operasyonların perde arkasının milli iradeye ve millete olduğunu söyledi. Erdoğan, "Burada bir tercih var. Bir tercih. Nedir o biliyor musunuz; 'ya millet ya zillet.' İnanıyorum ki millet diyenler kazanacak. Zillete talip olanlar yine kaybedecek" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın konuşması sık sık vatandaşlar tarafından atılan sloganlarla kesildi. "Hiç endişeniz olmasın" diyen Başbakan Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. Hiç endişe etmeyin. Bize Bosna'nın duaları yeter. Bize Şam'ın duaları yeter. Bize Kahire'nin duaları yeter. Bize Bağdat'ın duaları yeter. Bize Myanmar'ın duaları yeter. Bize 76 milyonun içerisinde o başı yaşmaklı, gözü yaşlı ninelerin duaları yeter. Kardeşlerim bu akşam buradan bir şey daha söylüyorum; 'bedduaya lanet, duaya davet diyorum.' Biz bedduayla değil duayla emrolunduk. İnanlar birbirlerine karşı dua ile emrolunmuşlardır. Beddua ile değil. Dolayısıyla biz bu yolda bu güne kadar hep millete hizmetkar olmak için, mücadele için geldik. İşte şu 11 yılda Türkiye'yi nereden nereye getirdiğimiz ortada. Açık ve net söylüyorum; milletin, tüyü bitmemiş yetimin eğer hakkını milletin kasasından, kesesinden alan varsa bunun hesabını bizde sorarız, hukukta sorar. Bunun hesabını ana muhalefetin genel müdürü soramaz. Önce o genel müdürlük yaptığı dönemlerin hesabını versin ve onun hesabını veremeyenler, 'Rahşan affı' ile dışarıda gezenler bunun hesabını soramaz."

"HALKIN VE HAKK'IN TUZAĞINDAN DAHA GÜÇLÜ TUZAK YOKTUR"

"Onlar tuzaklarını kurmaya devam etsinler ama halkın ve Hakk'ın tuzağından daha güçlü tuzak yoktur" diyen Başbakan Erdoğan, sabırlı olacaklarını ve bu tuzaklara düşmeyeceklerini söyledi. Çalışmaya ve daha çok kenetlenmeye gayret edeceklerini vurgulayan Başbakan Erdoğan, "Sevgili kardeşlerim benim sizden bir ricam var. Ona hazır mıyız? Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Öyleyse sizi bu anlamlı buluşmada buraya gösterdiğiniz alakadan kalbi duygularla selamlıyorum. Unutmayın 30 Mart bir milattır. Onun için daha çok gayret. Geceniz mübarek olsun. Geleceğiz hayırlı olsun. Birliğiniz daim olsun" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, konuşmasının ardından vatandaşları selamladı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Esenboğa Havaalanı Pakistan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title