Haberler

Başbakan'a Çiçek Yolladı Ama...

Güncelleme:

Türkücü İbrahim Tatlıses'in, ameliyat olan Başbakan Erdoğan'a çiçek gönderdi.

Türkücü İbrahim Tatlıses, ameliyat olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a çiçek gönderdi. Ancak Tatlıses'in gönderdiği çiçek, güvenliğe verilen talimatla geri çevrildi.

Başbakan Erdoğan'ın ameliyat olduğu Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, İbrahim Tatlıses tarafından gönderilen ve üzerinde "R. Tayyip Erdoğan" yazısı bulunan beyaz gül demetinin, hastane güvenliğine verilen talimat nedeniyle geri çevrildiği iddia edildi. Çiçekçi Hasan Erdoğan, "İçeri almadılar, kapıda beklettiler. Çiçeği incelediler ama yine de içeriye almadılar" dedi.

HASTA ZİYARETİNE GELENLER DE KAPIDA KALDI

Hastaneye, hastasını ziyaret için gelen bir vatandaş, "Bir saattir buradayım, kimseyi içeriye almıyorlar. Neden almadıklarını da söylemiyorlar" dedi.

Her gün saat 19.30 ve 20.30 arasında olan ziyaret saatinin, bugün iptal olduğunu iddia eden başka bir hasta yakını, "Güvenlik görevlileri özel bir durum olduğu için ziyaretlerin iptal edildiğini söylediler" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title