Haberler

'Başarımızı Görmemek Ahmaklıktır'

Sivasspor Teknik Direkötrü Bülent Uygun, Sivasspor'un Başarısını Görmezlikten Gelmek Ahmaklıktan Başka Bir Şey Değildir" Dedi.

Sivasspor teknik direkötrü Bülent Uygun, Sivasspor'un başarısını görmezlikten gelmek ahmaklıktan başka bir şey değildir" dedi.

3 büyük takım ile şampiyonluk mücadelesi veren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Uygun medyada yapılan Sivasspor'un şampiyon olması zor görüşleri ile ilgili açıklamada bulundu. Sivasspor'un büyük bir başarı elde ettiğini ifade eden Uygun "Zamanında kendi köşelerinde yazılan yazının bir türlü gerçemleşmemesinden dolayı kaynaklanıyor bu tip düşünceler. Onları çok dikkate almıyorum. Bizi övmeyen, gerçekleri göstermeyen insanlar benim için çok fazla değerli değil. Sivasspor'un başarısını görmemezlikten gelmek sadece kendi ahmaklığından başka bir şey değildir. 10 trilyon bütçe ile bu kadar güzel işler yapıyorsa. Anadolu'nun gönüllerin şampiyonu deniyorsa bu Sivasspor'un başarıdır. Onların kendi dediklerinin doğru çıkmaması bizi moral olarak duruma düşürmüyor. Aksine kamçılıyor. Kaybedecek bir şeyimiz olmadığı için kazanabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz"dedi.

"BİZİMDE HERKES KADAR ŞANSIMIZ VAR"

Genç teknik adam şampiyonluk yarışında herkenesin eşit şansa sahip olduğunuda vurgulayarak "4 takım arasında şanslar eşit. En az hatayı yapan. Stresli ortamdan kendisini soyutlayıp iyi kenetlenen ini şansı olduğunu düşünüyorum. Bizimde herkes kadar şansımız var" şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE BU TURU GEÇERSE FİNAL OYNAR"

Futbolculuk döneminde Fenerbahçe formasını başarı ile giyen Uygun, sarı lacivertlilerin Avrupa'daki başarısı içinde değerendirmelerde bulundu. Uygun, "Fenerbahçe bu turu geçerse final oynar" dedi.

"Daum Avrupa'da korkak futbol oynatıyor diye eleştirdiğim zaman bana kızıyorlardı. Zico, geldikten sonra başarılı bir hoca olduğunu sadece Türkiye ligini çok iyi tanımadığını ve tanıdıkça başarılı olacağını biliyordum, söylüyordum. Nitekim Fenerbahçe hem Avrupada hem de Türkiye liginde başarıyı yakaladı. Bizde her Türk gibi onlarla gururu duyuyoruz. İnşallah o kupayı kazanmak Fenerbahçe'ye, Galatasaray'a Beşiktaş'a da Trabzonspor'a da kazanmak nasip olur.Türk'ün adı her pkatformda en iyi şekilde duyururular. Çeyrek finalde kim çıkarsa çıksın Fenerbahçe'nin bu turu geçerse final oynayacağını düşünüyorum"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title