Haberler

Başarılı Tasarımlar Yapan Öğrencilere Altın Ödülü

Manisa'nın Salihli İlçesinde Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Tarafından Düzenlenen Teknoloji ve Tasarım Yarışması'nda Dereceye Giren Öğrenciler, Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay Tarafından Çeyrek Altınla Ödüllendirdi.

Manisa'nın Salihli ilçesinde Milli Egemenlik İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen Teknoloji ve Tasarım Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler, Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay tarafından çeyrek altınla ödüllendirdi.

Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay'ın makamında gerçekleştirilen ziyarete Okul Müdürü Muammer Başoğul, Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Reyhan Gürel ile dereceye giren öğrenciler ve Belediye Meclis Üyesi Perihan Örs katıldı. Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak, "Sizler geliştirdiğiniz proje ile ödülü hak ettiniz. Ödül gecesine katılamadığımız için bu hediyeleri sizlere verememiştim. Bu tür yarışmalar ülkemizin teknolojik kalkınmasında da öncü olacaktır. Genç yetenekleri ortaya çıkartmak bizlerin asıl görevlerinden biri olmalıdır."dedi.

Başkan Okay daha sonra Milli Egemenlik İlköğretim Okulu öğrencilerinden Sefa Seçkin, Barış Erkan ve Güneş Halaç, Namık Kemal İlköğretim Okulu'ndan Nergis Abadan, Fahriye Hanım İlköğretim Okulu'ndan Ezgi Erbay ve Özel Salihli ilköğretim Okulu'ndan Ebru Traş'a çeyrek altın hediye etti.

(ES-MY-ÖA) 03.06.2008 17:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title